OVER ONS

Food for thought

Innovatie begint met een krachtige strategie en inspiratie funcioneert hierbij als brandstof.  Het doel is het maken van een passend concept.  Daarna moet je echter specialisten hebben die dit concept  weten te vertalen naar een technisch product.

Maar voordat je aan innovatie gaat denken, is het goed om te kijken naar je product portfolio.  Een goed portfolio moet je koesteren, verzorgen, en aanpassen aan de huidige tijdsgeest. Vaak wordt dit verwart met innovatie. Weet je eigenlijk wel waar en hoe je product in de markt staat?  

Team Tastemakers® is een team met experts, die je kan helpen keuzes te maken en kan zoeken naar de beste manier om boven het veld uit te steken. 

Wij zijn begonnen als een innovatie chef, twee levensmiddelentechnologen en en marketeer. Wij zijn alle vier productontwikkelaars, ieder binnen zijn eigen expertise. Wat ons bindt is onze passie voor voedsel en zijn keten,  onze complementaire ervaring en de overtuiging dat innovatie processen efficienter zouden moeten zijn.