KUNNEN WIJ HELPEN

Hoe kunnen we helpen?

Bij Team Tastemakers zijn we gewend om effcient  problemen aan te pakken. Of het nu een (her)formulering is van uw product receptuur, een aanpassing of ontwikkeling van grondstoffen of een productie process. Het uitwerken van een product concept. Het meedenken hoe uw product meer waarde kan genereren, Wij zijn gewend om vanuit meerdere invalshoeken naar een case te kijken.  

Team Tastemakers is een team van food experts met capabilities in Portfolio management, idee-generering , product development, concept development, claims en nutrition, technisch project en portfolio management

Wie gingen u voor?

-Midden en kleine bedrijven die zelf niet de in-house resource hebben 

-Bedrijven die specifieke technologische of culinaire kennis nodig hebben of ondersteuning van hun team zoeken. 

-Bedrijven die een verse wind door de organisatie willen laten gaan op zoek naar verbeteringen.

-Bedrijven die vast zitten in een process of markt en die verder willen kijken.

Tot onze klanten mogen we rekenen:  Midden en kleine productie bedrijven. Retail en foodservice bedrijven, supermarkten, grote food cooperaties. agrarische bedrijven, private labels, Marketing&concept bureaus. Dat onze aanpak niet alleen voor de levensmiddelen branche geldt blijt uit het feit dat we ook al enkele restaurants geholpen hebben met het juiste concept en invulling van hun keuken.

Werken met ons.
 

Zoekt u een specialist voor uw product development,  of iemand die uw team kan versterken?  Iemand die op een ander level kan meedenken, Team Tastemakers is de juiste partner! de manier van samenwerken bepaald u zelf!  

 

Wij zien onszelf niet als consultants, maar als partners. Feedback van onze klanten leert ons dat ze waarde hechten aan hoe we luisteren, zaken niet gecompliceerder maken als ze

zijn en dat we een bedrijf zijn zijn met een hands-on mentaliteit.  

Voor ons is een project pas klaar als onze opdrachtgever en de mensen met wie we samenwerken tevreden zijn. 

Wij houden het graag persoonlijk!

Wij houden van een persoonlijk en direct contact en gaan graag met u in gesprek, neemt u contact met ons op via telefoon, e-mail of het contact formulier. 

Team Tastemakers®                updated: April 2020

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon