Een chef, een marketeer en  twee technologen.

Het Team van TeamTastemakers

 

Wij zijn een innovatie chef, een marketeer en twee levensmiddelentechnologen.  Alle vier een achtergrond in product ontwikkeling, ieder met zijn eigen perspectief, ervaring en daardoor expertise. De basis voor onze samenwerking is gelegd bij Unilever.
 

Gezamenlijk brengen wij ruim 100 jaar werkervaring in innovaties bij midden- en grote voedingsmiddelen bedrijven. Hierdoor kunnen wij alle verschillende fasen van innovatie overzien en zijn we in staat een brug te slaan tussen disciplines als marketing, R&D en productie. Allemaal om u te helpen succesvol te innoveren.  

We  food & innovations 


Wij delen een passie voor eten, bereiden, ontwikkelen, verbouwen, proeven, vernieuwen.

Voeding in al zijn aspecten. Van de boer tot het schap tot op het bord. Alle schakels moeten kloppen. De kunst is om te vernieuwen zonder te vervreemden.  

Ons startpunt is de verwachtingen van de klant en de associaties van de consument met de betreffende food categorie.  

Vanuit een goed idee en helder concept werken wij aan een consistente vertaling hiervan naar elk aspect van de innovatie: ingrediënten, receptuur, smaak, geur, textuur, claims, technologie, verpakking, prijs, etc.

 

Zo werken wij samen om één product te creëren dat aan alle verwachtingen en wensen voldoet.

fullsizeoutput_22de_edited_edited.jpg

Wij verbeteren

Eén van onze grote drijfveren is duurzaamheid, niet alleen in onze werkwijze, maar ook in de producten die we ontwikkelen.  We hebben projecten waarbij we afvalstromen beperken, en zoeken naar methoden om deze afvalstromen om te zetten in hoogwaardige producten. Of onze laatste projecten in vlees- en dierlijke eiwit vervangers, hierbij leggen we de lat hoog, het mag bijna niet van echt te onderscheiden zijn.  Daarnaast streven wij naar een clean-label voor de producten, zowel grondstoffen als processen, alles zo natuurlijk mogelijk, maar wel haalbaar en reel. 

Manier van werken TeamTastemakers

TeamTastemakers heeft niet voor niets Team als eerste in de naam. Wij werken graag met mensen samen. Of dat nu de directie, een fabrieksploeg, een start-up of een gezin aan tafel is. Wij geloven in de kracht van samenwerking om zo tot betere innovaties te komen.

Afhankelijk van de behoefte van uw als klant werkt u met één of meerdere van ons team. Daarbij bespreken wij wekelijks elk project met het hele team. Zo belichten wij alle facetten van de innovatie, bedenken wij de mogelijke opties en zorgen wij voor een zo efficiënt mogelijk ontwikkelingsproces.    

Wij zien onszelf als een open netwerk organisatie. Daarom werken wij aan het uitbouwen van ons Innovatie lab.  Een virtueel lab met allerlei vakspecialisten die desgevraagd meewerken aan een project waar nodig.   

Bent u geïnteresseerd of heeft u een specifieke vraag, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij denken & werken graag met u mee!

fullsizeoutput_22de_edited_edited_edited
  • email-icon-gray
  • LinkedIn

Emiel Cevaal

Food engineer

Project management, food technology, food scientist, development manager, facilitator. 

  • email-icon-gray
  • LinkedIn

Jan Peter Versteegen

Innovation chef

Innovation chef, formulation, idea generator, creativity sessions, development manager. 

Screenshot 2020-01-08 at 13.08.46.png

Robert Daamen

Nutritionist & claim expert

Nutritionist, claim expert, food scientist, project manager, facilitator.

  • email-icon-gray
  • LinkedIn
Andries Zachariasse profile pic business

Andries Zachariasse

Marketeer

Marketeer, consumer insights, market analysis, brand development, innovation en product portfolio planning.

  • email-icon-gray
  • LinkedIn