Het Team van Tastemakers

Het Team van TeamTastemakers
 
Wij zijn een innovatie chef, een  levensmiddelen,- en proces technoloog.  Alle drie een achtergrond in product ontwikkeling, ieder met zijn eigen perspectief, ervaring en daardoor expertise. De basis voor onze samenwerking is gelegd bij Unilever.
 

Wij hebben jarenlange werkervaring in innovaties bij midden- en grote voedingsmiddelen bedrijven. Hierdoor kunnen wij alle verschillende fasen van innovatie overzien en zijn we in staat een brug te slaan tussen disciplines R&D en productie. Allemaal om u te helpen succesvol te innoveren.  

food & innovations 

Wij delen een passie voor eten, bereiden, ontwikkelen, verbouwen, proeven, vernieuwen.

Wij bekijken voeding in al zijn aspecten. Onder onze projecten bevinden zich innovatie voor de consumenten markt, het upgraden van reststromen naar hoogwaardige producten,  opzetten van applicaties met uw ingredienten, het integreren van R&D in uw organisatie. De kunst is om te vernieuwen zonder te vervreemden.  


Vanuit een goed idee en helder concept werken wij aan een consistente vertaling hiervan naar elk aspect van de innovatie: ingrediënten, receptuur, smaak, geur, textuur, claims, technologie, verpakking, prijs, etc.
 

fullsizeoutput_22de_edited_edited.jpg

Wij verbeteren

Eén van onze grote drijfveren is duurzaamheid, niet alleen in onze werkwijze, maar ook in de producten die we ontwikkelen. 

  • We hebben projecten waarbij we afvalstromen beperken, en zoeken naar methoden om deze afvalstromen om te zetten in hoogwaardige producten en of ingredienten.

  • Onze projecten in vlees- en dierlijke eiwit vervangers. Wij hebben een duidelijke visie waarbij onze insteek het opbouwen van structuur met natuurlijk vezels is, aangevuld met de juiste eiwitten. Hierdoor is er minder processing waarbij de producten  natuurlijker en duurzamer zijn. 

  • Daarnaast streven wij naar een clean-label voor de producten, zowel grondstoffen als processen, alles zo natuurlijk mogelijk, maar wel haalbaar en reel. 

    Wij zien onszelf als een open netwerk organisatie. Daarom werken wij aan het uitbouwen van ons Innovatie lab.  Een virtueel lab met allerlei vakspecialisten die desgevraagd meewerken aan een project waar nodig.   

    Bent u geïnteresseerd of heeft u een specifieke vraag, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij denken & werken graag met u mee. 

fullsizeoutput_22de_edited_edited_edited

Emiel Cevaal

Food engineer

Project management, food technology, food scientist, development manager, facilitator. 

Screenshot%202020-01-08%20at%2013.09_edi

Jan Peter Versteegen

Innovation chef

Innovation chef, formulation, idea generator, creativity sessions, development manager. 

Screenshot 2020-01-08 at 13.08.46.png

Robert Daamen

Nutritionist & claim expert

Nutritionist, claim expert, food scientist, project manager, facilitator.